Ja ens has trobat.
El més difícil ja està fet.

Així que relaxa’t i fes una ullada a tot
el que podem fer per la teva comunicació i les teves eines de promoció i venda on-line.

Disseny Web

Com un vestit a mida ja que cada empresa, cada comerç té unes necessitats clarament diferenciades, eines i seccions pròpies i una estètica d’avantguarda d’acord amb el sector i el seu públic objectiu.

La nostra proposta

Explica’ns les teves necessitats i et preparem una sèrie de propostes en matèria de disseny i funcionalitats tant si es tracta d’una nova web com si necessites actualitzar la que ja tens.

No importa a que ens dediquem, el primer que fan els futurs clients abans de conèixer-nos és buscar l’empresa o activitat a internet i treure les seves primeres conclusions.

I saps que la primera imatge és vital, la primera impressió pot decantar la balança i pot provocar la primera trobada o per contra anul·lar tot el teu esforç.

Portem anys desenvolupant webs per a empreses i professionals i sabem adaptar-nos a les teves necessitats i les exigències del perepunyetes Sr. Google.

100% Responsives
100% Autogestionables
URL Amigables
Amb eines SEO
Càrrega ràpida
Escalable sense límits
Amb còpies de seguretat
Dissenys d’avantguarda
Continguts multimèdia
I molt més …

E-Commerce

Trenca els límits físics i geogràfics posant els teus productes i serveis a l’abast dels teus clients en qualsevol lloc i a qualsevol hora.

%

AUTOGESTIONABLE

%

SEGUR

%

ESCALABLE

Vols vendre a internet?
Nosaltres t’ho posem fàcil.

No només dissenyarem i desenvoluparem la teva plataforma de venda per internet sinó que t’assessorarem en àrees tan importants com el control d’estoc, les passarel·les de pagaments, la logística de transport, la legislació en matèria de seguretat, drets de comprador i molt més.

I el que és millor, t’ensenyarem com utilitzar i fer créixer el teu negoci on-line.
Si tens un bon producte, la resta ve rodat.

I per descomptat, sempre comptant amb la tecnologia de les dues plataformes més usades, estables i prestigioses de l’mercat. Que per a sorpreses ja tenim a Santa Claus.

Vídeo Professional

Més de 36 anys d’experiència produint audiovisuals per a cadenes de televisió, agències de notícies, agències de publicitat, empreses i institucions.

En aquest àmbit va començar tot, al segle passat.

En un temps pretèrit i analògic on et prenies el teu temps per decidir com desenvolupar la teva producció i encertar a la primera ja que els costos eren dels que treien el son.

A data d’avui, hem estat currant de manera total o parcial en més de 3.000 produccions i no ho diem per vacil·lar sinó perquè et situes en el context en què ens movem.

Més ben dit, en el context en què es mouria el teu projecte audiovisual.
Som gent de cinema, gent que estima les emocions que es concentren a la gran pantalla i ara la traslladem a la petita pantalla de Youtube.

Disseny Gràfic & Branding

Ens encanta menjar-nos el coco per dissenyar la teva marca o la teva identitat corporativa i tots els elements gràfics que s’integren en la teva activitat.

Una imatge val més que mil paraules.
Si ho sé, … ho sento. No he pogut resistir-me.

Però no per gastat deixa de ser absolutament cert i és per això pel que posem el nostre ofici a el servei de les teves necessitats en matèria gràfica i de creació d’una identitat de marca en tots els formats i suports necessaris.

Aquí tens un breu exemple dels nostres dissenys:

Qui som … d’on venim … a on anem …

La capitana, la que aporta un mínim de seny i organització en aquest antre de polièdrica realitat.

Guionista de formació, converteix les paraules en rutes per les quals ve de gust viatjar.

Professional de la síntesi i al·lèrgica a lo superflu fa del pragmatisme el seu credo i l’aplica a la narrativa dels projectes que se li posen a l’abast.

No saber que dir, ja no és excusa.

Des de 1985 pensant en les musaranyes i aportant sensibilitat al món empresarial i comercial.

Desertor de la mediocritat creativa i al·lèrgic al copy / paste.

I tot i així, després de 38 anys d’ofici, qüestionant-ho tot. És el que té l’evolució.

Cada matí, cada nou client, cada nou projecte, un nou repte.

Uf !!, … això últim m’ha quedat molt cursi 🙂

I com ens encanta que ens posin pels núvols, unes breus ressenyes …


Oscar García

TopPatin

Estic encantat amb el treball de Sayago. Em van dissenyar tota la imatge d’empresa i marca de TopPatin a Roses i actualment em porten tot el material gràfic que necessito en cada temporada.


Bojana Buzakovic

Singular Experience

Molt satisfeta amb la creació de la nostra pàgina web. Van saber captar l’estilisme que desitjàvem i adaptar cada secció a les necessitats de comunicació que ens havíem traçat. Molt recomanables.


Josep María

Sabors Catalans

Fa molts anys que treballem junts i si he de destacar alguna cosa és la seva professionalitat i la seva capacitat per entendre les necessitats de l’empresari.
Ens ha desenvolupat entorns web, logotips i cartells.

Ja estàs preparat per a l’últim pas.
CONTACTAR AMB NOSALTRES I EXPLICAR-NOS TEU PROJECTE

Sense cap compromís t’explicarem com es pot plantejar el teu projecte, ja sigui un tema de nova creació com una actualització d’alguna cosa que ja tens i et facilitarem un pressupost i unes directrius.

Pots trucar-nos, whatsapearnos, utilitzar aquest formulari o escriure’ns a aquest email:

info@sayago.cat

10 + 14 =

SAYAGO PRODUCCIONS
Delta Muga, 3
17487 – Empuriabrava (Girona)
All Right Reserved / © 2021